Tiskové zprávy

Společnosti IFS Czech a Altec podepsaly deklaraci o vzájemné spolupráci

Zveřejněno 04/10/2010 | Kategorie : Altec,IFS Czech,Tiskové zprávy |

 

 

Podpisem obě společnosti deklarovaly zájem o užší spolupráci na poli marketingu, prodeje, implementace a servisní podpory ERP řešení IFS Applications na českém a slovenském trhu. Cílem je posílit povědomí o značce IFS na obou trzích a zaujmout čelní pozici mezi dodavateli ERP řešení do výrobního segmentu.

Společnosti IFS Czech – přední dodavatel podnikových aplikací v České republice a na Slovensku – a ALTEC – systémový integrátor, významný distributor a partner společnosti IFS – dospěly po více než desetileté spolupráci k rozhodnutí vzájemné partnerství ještě více upevnit. Důvodem se stala především možnost rozšíření nabídky poskytovaných služeb, jako je outsourcing, SaaS, audity informačních systémů, finanční poradenství a poradenství s financováním IT projektů.

„Naše společnosti jsou postaveny na dlouholetém partnerském vztahu, IFS jako výrobce a Altec jako systémový integrátor, naše produkty a služby se doplňují a dokáží flexibilně reagovat na speciální a konkrétní požadavky zákazníků. Spolupracujeme s předními světovými dodavateli informačních a komunikačních technologií, jako jsou například společnosti IBM, HP, Oracle, Microsoft a další. Jsme přesvědčeni, že naše spolupráce podpořena touto deklarací je základem pro úspěch v dnešním rychle se rozvíjejícím a informačními technologiemi propojeném světě“ říká František Čulík, generální ředitel firmy ALTEC.

Společnost IFS je přesvědčena, že zázemí velké nadnárodní společnosti a její kvalitní vedení je nezbytným předpokladem pro poskytování vysoce hodnotných produktů a služeb zákazníkům.

“IFS je celosvětově vnímána jako vedoucí dodavatel na ERP trhu v segmentu výrobních firem a podpory údržby, naším cílem je dosáhnout tohoto postavení i na českém trhu. Deklarací o spolupráci se společností Altec získáváme zkušenosti silného partnera a systémového integrátora, který nám pomůže přiblížit se více k zákazníkům a najít nové obchodní příležitosti“, dodává generální ředitel společnosti IFS Czech Zdeněk Fous.

Hlavními směry spolupráce jsou nejen obchodní aktivity, společné obchodní a projektové týmy, ale i plánování a financování marketingových aktivit. Příkladem je společná účast, podpora a hlavní partnerství 7. mezinárodní konference Svět informačních systémů, která se koná v polovině září 2010 v Brně.

O společnosti IFS

IFS je veřejně obchodovaná společnost (OMX STO: IFS) založená v roce 1983, která vyvíjí, dodává a implementuje IFS Applications™, plně integrovanou sadu aplikací pro plánování podnikových prostředků založenou na technologii SOA. Společnost má více než 2 000 zákazníků ve více než 50 zemích a soustředí se na sedm hlavních odvětví: letectví a obranu, technické služby a telekomunikace, strojírenství, zpracovatelský průmysl, automobilový průmysl, maloobchod a velkoobchod, stavební průmysl a správu služeb. Přímé zastoupení IFS pro Českou republiku, společnost IFS Czech s.r.o. se sídlem v Praze, bylo založeno v roce 2000 spolu se zastoupením na Slovensku se sídlem v Žilině. V současné době mají obě společnosti k dispozici více než 60 odborníků, kteří zajišťují lokalizaci, dodávku a implementaci produktů IFS na českém a slovenském trhu. Více informací naleznete na www.IFSWORLD.com.

O společnosti ALTEC

Společnost ALTEC je česká softwarová firma založená v roce 1991. Zabývá se vývojem a dodávkami podnikových informačních systémů včetně jejich implementace a servisu. Tým společnosti tvoří více než 55 vysoce kvalifikovaných odborníků s dlouholetými zkušenostmi. ALTEC vyvíjí a dodává vlastní sadu podnikových aplikací pro řízení výroby, obchodu, ekonomiky a financí, mezd, personalistiky, systémy pro podporu rozhodování (BI), ale je rovněž distributorem a implementačním partnerem dalších významných světových výrobců IT technologií a podnikových informačních systémů, společností IFS, Oracle a DCC. Více informací naleznete na www.ALTEC.cz.