Tiskové zprávy

Ve společnosti TOSHULIN proběhl upgrade IFS Aplikací na verzi 7.5.

Zveřejněno 12/01/2012 | Kategorie : Altec,Tiskové zprávy |

Na sklonku roku 2011 byl ve společnosti TOSHULIN dokončen upgrade informačního systému IFS Aplikace na verzi 7.5. Implementací nové verze získala firma TOSHULIN systém, který je inovovaný jak rozsahem funkcionality, tak technologicky. Upgrade byl proveden ve využívaných modulech pro řízení výroby, distribuce, financí, údržby, kvality a projektů.

Součástí upgradu vlastního systému a implementovaných zákaznických úprav byla aktualizace vazby se mzdovým a personálním systémem (PERMIS) a aplikací pro odpis práce odvedených časů ve výrobě pomocí čárových kódů.

Společnost TOSHULIN používá informační systém od ALTECu již od roku 1994, kdy byl mezi oběma společnostmi podepsán první kontrakt na dodávku IS DIALOG. Ten byl v r. 2003 nahrazen systémem IFS Aplikace 2003 od švédské společnosti IFS, jednoho z vedoucích světových výrobců podnikového softwaru. Implementace nové verze 7.5 IFS Aplikací ve společnosti TOSHULIN je tedy v pořadí již třetí velkou inovací informačního systému v této společnosti, realizovanou společností ALTEC.

„Přechod na novou verzi informačního systému IFS v naší společnosti nebyl jednoduchý především proto, že oproti verzi předchozí je v 7.5 řada změn datových struktur a funkcionalita řady modulů byla významným způsobem přepracována a doplněna. Díky spolupráci s naším dodavatelem IS, společností ALTEC, se nám ale podařilo všechny problémy úspěšně zvládnout. Hlavní přínos provedení upgradu v naší společnosti spatřujeme v tom, že došlo k celkové technologické a funkční modernizaci základních prvků podnikového informačního systému, díky které můžeme nyní pokračovat v jeho dalším budování a rozvoji.“, říká ing. Martin Kvapilík, ředitel vnitřního auditu společnosti TOSHULIN.

O společnosti ALTEC

Společnost ALTEC je česká softwarová společnost založená v roce 1991. Zabývá se vývojem a dodávkami podnikových informačních systémů včetně jejich implementace a servisu. Tým společnosti tvoří více než 55 vysoce kvalifikovaných odborníků s dlouholetými zkušenostmi. ALTEC vyvíjí a dodává vlastní sadu podnikových aplikací pro řízení výroby, obchodu, ekonomiky a financí, mezd, personalistiky, systémy pro podporu rozhodování (BI), ale je rovněž distributorem a implementačním partnerem dalších významných světových výrobců IT technologií a podnikových informačních systémů, společností IFS, Oracle a DCC. Více informací naleznete na www.altec.cz.

O společnosti TOSHULIN

TOSHULIN, a.s. patří mezi strojírenské firmy, které dlouhodobě působí na trhu obráběcích strojů a v průběhu let dokazují svou schopnost přizpůsobit se nejen měnícím se podmínkám trhu, ale především zvyšujícím se nárokům zákazníků na kvalitu, přesnost a spolehlivost dodávaných strojů. Invence odborníků konstrukčního a technického oddělení, užití moderních výrobních a montážních technologií spolu s kvalitní distribucí ve světové prodejní síti umožnilo firmě TOSHULIN uspět na průmyslově vyspělých trzích. Za dobu své existence firma dodala přes 13 500 obráběcích strojů do 60 zemí světa a jejím cílem je i nadále zachovat a rozvíjet spolupráci s tuzemskými a zahraničními zákazníky. Více informací na www.toshulin.cz