Tiskové zprávy

10 milionů prodaných keramických nožů Kyocera

Zveřejněno 17/05/2013 | Kategorie : Janus & Kyocera,Tiskové zprávy |

logo_janusObliba kvalitních keramických nožů Kyocera neustále stoupá. Od uvedení na trh v roce 1984 bylo celosvětově prodáno již 10 milionů kusů. Nože, škrabky či mlýnky na koření jsou populární i na českém trhu, kam se dováží od roku 2005, přičemž jejich prodeje se i zde vyšplhaly již k šesticifernému číslu.

S výrobou a prodejem kuchyňských nožů s čepelí zhotovenou z pokročilých high-tech keramických materiálů začala společnost Kyocera Fineceramics jako jedna z prvních firem v Japonsku v roce 1984. Od té doby neustále pracovala na rozvoji technologie i designu svých nožů, rozvíjela sortiment o různé barvy i tvary rukojetí a druhy čepelí, ale i o další produkty, jako jsou keramické škrabky, struhadla nebo mlýnky koření. Zároveň společnost Kyocera Fineceramics rozšířila svou prodejní síť a získala řadu fanoušků mezi hospodyňkami a domácími i profesionálními kuchaři po celém světě. V poslední době popularita keramických nožů Kyocera roste ještě rychleji, roční distribuce přesahuje milion dodaných kusů a v těchto dnech překonaly celkové dodávky hranici 10 milionů kusů nožů této značky.

Osvědčená kvalita za rozumnou cenu

Obliba nožů značky Kyocera roste především díky jejich jedinečným vlastnostem, mezi které patří extrémní ostrost a dlouhá životnost čepelí. Velkou výhodou je také to, že krájením nezíská potravina kovovou pachuť a uchová si čerstvou chuť i důležité vitamíny a enzymy. Rukojeť je vždy ergonomicky tvarovaná a lehká a nože jdou velmi snadno čistit, protože jsou vyrobeny z neporézní keramiky.

Značka Kyocera je populární nejen pro svou vysokou kvalitu a funkčnost, ale v nové sérii nabízí i bohatou paletu módních barev rukojetí. Barevné série jsou oblíbené zejména u spotřebitelů, kteří chtějí sladit design své kuchyně v moderním barevném stylu, a vtisknout tak kuchyni svůj osobitý ráz.

Díky nové technologii dosáhla společnost Kyocera Fineceramics značných úspor, a umožnila tak nabízet nože za dostupnější ceny. Keramické nože Kyocera jsou dostupné ve více než 9000 obchodech po celém světě. V České republice je autorizovaným dovozcem a distributorem kuchyňských keramických potřeb Kyocera firma JANUS, která tyto produkty nabízí prostřednictvím široké sítě partnerů z řad prodejců kuchyňských doplňků (např. specializované prodejny Home&Cook) a také prostřednictvím vlastního internetového obchodu www.keramicke-noze.cz. 

O společnosti JANUS

Společnost JANUS byla založena v roce 1992 a od svého počátku se výhradně věnuje dovozu a distribuci laserových tiskáren, digitálních kopírek, multifunkčních a velkoformátových zařízení v České republice. V roce 2001 rozšířila své portfolio služeb o vývoj tiskových řešení a aplikací na míru. Od roku 2007 nabízí vlastní univerzální řešení správy tiskových úloh pod názvem MyQ. Společnost JANUS je držitelem ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. Pro další informace navštivte www.janus.cz.