Tiskové zprávy

MDS FORUM 2013: JANUS představil svým partnerům novinky značky Kyocera a tiskového řešení MyQ

Zveřejněno 29/10/2013 | Kategorie : Janus & Kyocera,Tiskové zprávy |

logo_janusPrvního ročníku dvoudenní konference s názvem MDS Forum 2013 se zúčastnilo téměř 100 zástupců českých a slovenských partnerů společnosti JANUS.

Společnost JANUS, výhradní dovozce a distributor tiskáren a multifunkčních tiskových zařízení značky Kyocera pro český a slovenský trh a výrobce tiskového řešení MyQ, uspořádala v říjnu pro své partnery z České a Slovenské republiky dvoudenní konferenci MDS Forum 2013.

 

Cílem akce bylo zejména seznámení partnerů s praktickým využitím MDS (Managed Document Services, služby správy dokumentů) v jejich běžné dennodenní obchodní praxi a rozšíření jejich dosavadních obchodních i technických znalostí. Nechybělo ani seznámení s nejaktuálnějšími novinkami tiskového řešení MyQ a MyQ Servisního modulu. Informace o produktových novinkách Kyocera a o konceptu Kyocera MDS představila marketingová manažerka společnosti Kyocera Document Solutions Europe, paní Maki Nagao.

 

Partneři pozitivně uvítali rozdělení části MDS Fora na obchodní a technickou sekci. „Toto rozdělení nám umožnilo zacílit obsah MDS Fora přímo na obchodně, resp. technicky zaměřené účastníky, a nezatěžovat tak obchodníky přílišnými technickými detaily a naopak,“ uvedl Radim Vogel, ředitel dealerského prodeje společnosti JANUS.

Na druhý den konference byl pro účastníky připraven workshop, na kterém si v praxi vyzkoušeli tiskové řešení MyQ a Servisní modul MyQ přímo na svých noteboocích.

 

Jednalo se o historicky první ročník MDS Fora, která budou určitě následovat i v letech dalších.

 

 

O společnosti KYOCERA Document Solutions

KYOCERA Document Solutions je jednou z předních světových společností zaměřených na kancelářská řešení. Její nabídka zahrnuje ECOSYS tiskárny, spolehlivá multifunkční zařízení, vysoce kvalitní spotřební materiál, všeobecné portfolio softwarových řešení a Managed Document Services (MDS). Její zákazníci profitují z nízkých provozních nákladů na vlastnictví stroje a vysoké výkonnosti na jakémkoli pracovišti. Cílem společnosti je pomáhat zákazníkům snížit jejich náklady, minimalizovat negativní dopad na životní prostředí a zároveň zlepšit efektivitu a spolehlivost při běžných firemních procesech. Pro více informací navštivte www.kyoceradocumentsolutions.eu.

 

KYOCERA Document Solutions je dceřinou společností spol. KYOCERA Corporation, která v roce 2009 oslavila 50. výročí. V roce 2011 dosáhla 604. místa v anketě „Global 2000“ v magazínu Forbes, která zveřejňuje seznam největších světových veřejně obchodujících společností. KYOCERA je hlavním výrobcem high-tech keramiky, elektronických součástek, solárních článků a elektronického kancelářského vybavení. Strategie dlouhodobého rozvoje společnosti KYOCERA je zaměřená na zpracování informací, ochranu životního prostředí a udržení kvalitní úrovně života.

 

O společnosti JANUS

Společnost JANUS byla založena v roce 1992 a od svého počátku se výhradně věnuje dovozu a distribuci laserových tiskáren, digitálních kopírek, multifunkčních a velkoformátových zařízení v České republice. V roce 2001 rozšířila své portfolio služeb o vývoj tiskových řešení a aplikací na míru. Od roku 2007 nabízí vlastní univerzální řešení správy tiskových úloh pod názvem MyQ. Společnost JANUS je držitelem ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. Pro další informace navštivte www.janus.cz.