Tiskové zprávy

Řada multifunkčních zařízení Kyocera Ecosys získala ocenění „Highly Recommended“ v testu BLI

Zveřejněno 27/10/2014 | Kategorie : Janus & Kyocera,Tiskové zprávy |

logo_janusKyocera Document Solutions, přední světový dodavatel tiskáren a kancelářských řešení, získal ocenění od společnosti Buyers Laboratory (BLI) pro řadu multifunkcí Ecosys. Nezávislá laboratoř ocenila nejen vysokou spolehlivost oceněných strojů, ale i celkový výkon a úsporný porovoz.

Tiskárny ECOSYS M6026cidn / M6526cidn získaly ocenění „Summer Pick Award“ laboratoří BLI zejména za rychlost tisku 26 stran za minutu formátu A4. Ocenění „Highly Recommended“ bylo uděleno skupině multifunkčních tiskáren Kyocera ECOSYS M6026cidn / M6526cidn a ECOSYS M2535dn / M2035dn / M2530dn / M2030dn.

Oceněna byla především rychlost tisku, vysoce byla hodnocena i nadprůměrná rychlost skenování a vytištění první strany do sedmi sekund. Velkokapacitní podavač umožňuje oboustranné skenování originálů. LCD displej, který je jednoduše strukturovaný, nabízí rychlý přístup ke všem funkcím. Testy BLI také ocenily dlouhou životnost válce (až 100000 stran) a v neposlední řadě i spolehlivost a šetrnost k životnímu prostředí.

Kyocera ECOSYS M6026cidn a M6526cidn získaly ve třídě Barevné multifunkční tiskárny pro malé pracovní skupiny „Summer Pick“ za vynikající řešení s podporou formátu A4. Díky integrované platformě Kyocera HyPAS nabízejí tyto modely úroveň integrace, která je obvykle k dispozici pouze v A3 zařízení.

„Kombinace spolehlivého hardwaru a jedinečné platformy HyPAS nabízí velmi mocný nástroj, který integruje tiskárnu v jakémkoli síťovém prostředí. Příkladem aplikací HyPAS je KYOCERA MyQ pro řízený a bezpečný oběh dokumentů nebo PinPointScan pro zjednodušenou kontrolu pracovních postupů, “vysvětluje Berthold Hurtz, Product Manager společnosti Kyocera Document Solutions Europe.

 

BLI vyzvedla také další silné stránky oceněných multifunkcí:

• maximální kapacita papíru

• vysoká výkonnost

• vysoká spolehlivost

• multitasking

• snadné ovládání, nastavení sítě, skenování a další sady funkcí

• kvalita tisku, kvalita kopií