Tiskové zprávy

IFS se umístila na pozici Leader v Magic Quadrant pro oblast řízení služeb v terénu

Zveřejněno 13/02/2015 | Kategorie : IFS Czech,Tiskové zprávy |

ifs_logo_50Společnost IFS, globální dodavatel podnikových aplikací, byla díky svému řešení Správa podnikových služeb zařazena ve výzkumu Magic Quadrant společnosti Gartner na pozici Leader.

„Těší nás, že jsme se umístili ve výzkumu Magic Quadrant společnosti Gartner na pozici lídra v oblasti řízení služeb v terénu a věříme, že je to důkaz, že naše investice do vývoje systému pro společnosti podnikající ve službách jsou správným krokem,“ řekla Cindy Jaudon, prezidentka a CEO společnosti IFS Americas. „Díky tomu můžeme nyní nabídnout řešení pro služby poskytované v terénu, v továrně, ve skladu nebo u zákazníka doma či v kanceláři, jsme kdekoli schopni poskytnout prakticky jakýkoli typ řízení služeb, který je vyžadován.“

Trendy zjištěné ve zprávě naznačují, že růst cloudových řešení a mobility bude představovat klíčové hnací síly v průmyslovém odvětví. Podle výsledků posledního výzkumu společnosti Gartner zaměřeného na oblast správy služeb v terénu uvedlo 85 % respondentů, že buď již používají mobilní aplikace určené pro poskytování služeb v terénu, nebo je plánují začít používat během 24 měsíců. Mobilita byla navíc jedním ze tří nejdůležitějších rozhodovacích kritérií pro více než 60 % respondentů.

Společnost Gartner určuje lídry mezi společnostmi na základě následujících kritérií: „Lídři mají komplexní plánovací modul, který je škálovatelný pro tisíce techniků, a musí prokázat, že technologie může pomoci profesionálům v oblasti služeb dosáhnout obchodních cílů. Lídři prokazují své tržní postavení podle počtu zákazníků (výsledkem jsou dosažené body za více než 1000 zákazníků) a ovlivňují trendy na trhu ve všech kategoriích v rámci kritérií, na základě kterých jsou hodnoceni. Uživatelé softwaru vnímají, že oproti ostatním ve svém průmyslovém odvětví získávají konkurenční výhodu.“

Kopie výzkumu Magic Quadrant společnosti Gartner zaměřeného na oblast správy služeb v terénu je k dispozici zdarma na webových stránkách společnosti IFS: www.ifsworld.com/en/news/industry-analyst-research.

Společnost Gartner nepropaguje žádného prodejce, produkt nebo službu figurující v jejích výzkumných publikacích ani nedoporučuje žádnému uživateli technologií, aby volil pouze mezi prodejci s nejvyšším hodnocením. Výzkumné publikace společnosti Gartner obsahují názory výzkumné organizace Gartner a neměly by být chápány jako konstatování skutečnosti. Společnost Gartner vylučuje veškeré záruky, přímo či nepřímo vyjádřené, související s tímto výzkumem, včetně jakýchkoli záruk prodejnosti nebo vhodnosti řešení pro konkrétní účel.

 

O společnosti IFS

IFS™ je celosvětově uznávaným lídrem ve vývoji a realizaci podnikového software, který pomáhá společnostem zvýšit agilnost ve třech hlavních oblastech: plánování podnikových zdrojů (ERP), řízení aktiv podniku (EAM) a řízení podnikových služeb (ESM). Díky vysoce odborným znalostem jednotlivých průmyslových odvětví, umožňuje IFS svým zákazníkům v cílových trzích rychle a pružně reagovat na změny podmínek. IFS je veřejně obchodovaná společnost (XSTO: IFS) založená v roce 1983 a v současné době má více než 2 600 zaměstnanců. IFS prostřednictvím svých poboček a partnerů ve více než 60 zemích podporuje přes 2 200 zákazníků z celého světa. Přímé zastoupení IFS pro Českou republiku, společnost IFS Czech s.r.o. se sídlem v Praze, bylo založeno v roce 2000 spolu se zastoupením na Slovensku IFS Slovakia, spol. s r.o. se sídlem v Žilině. Od r. 2001 v ČR rovněž jako distributor a implementační partner IFS působí významný český systémový integrátor, společnost ALTEC a.s. V současné době mají všechny tyto společnosti k dispozici více než 80 odborníků, kteří zajišťují lokalizaci, dodávku a implementaci produktů IFS na českém a slovenském trhu.

Sledujte nás na Twitter: @ifsworld

Navštivte IFS Blogs, naše stránky zaměřené na technologie, rozvoj a inovace: http://blogs.ifsworld.com/