Tiskové zprávy

BLI doporučuje pět A3 MFP zařízení KYOCERA

Zveřejněno 01/06/2015 | Kategorie : Janus & Kyocera,Tiskové zprávy |

logo_janusKyocera Document Solutions, přední světový dodavatel tiskáren a kancelářských řešení, získal ocenění „Highly Recommended“ od společnosti Buyers Laboratory (BLI) pro pět multifunkčních tiskáren TASKalfa. BLI doporučuje barevné modely TASKalfa 7551ci a 3051ci a monochromatické MFP TASKalfa 5501i, 3501i a 3010i. Zařízení získala výborné hodnocení za spolehlivost, hodnotu a špičkovou kvalitu tisku.

 

Při hodnocení barevných multifunkcí byla oceněna vynikající spolehlivost v kombinaci s nižší pořizovací cenou. Za stejně důležité považuje společnost BLI rychlost skenování, která byla nadprůměrná oproti srovnatelným modelům, navíc i velikost skenovaných souborů byla menší než průměrná. 

 

Skupina monochromatických multifunkcí je také hodnocena za vynikající spolehlivost a oproti srovnatelným modelům má vyšší životnost válce, bohatou funkcionalitu a oceněna byla i rychlost duplexního skenování. V neposlední řadě byly ohodnoceny uživatelsky přívětivé ovládací panely.

 

 

“Toto ocenění BLI je pro nás čest, a to zejména v těchto klíčových oblastech,” řekl Ryuzo Morita, ředitel společnosti Kyocera Document Solutions Inc. a generální ředitel strategického plánování divize Corporate. “Naše zaměření bylo a vždy bude na spolehlivost, hodnotu a výkon. BLI testy potvrdily naše úsilí. Jsme potěšeni, že můžeme tuto zprávu předat našim zákazníkům a prodejcům.“

 

Při provádění zkoušek výkonnosti BLI zjistila, že těchto pět zařízení KYOCERA řady TASKalfa překonalo ostatní multifunkce ve své  třídě, dostalo nejvyšší známky za spolehlivost, hodnotu, snadnost použití, tiskové ovladače, funkce skenování, multitasking, produktivitu tisku, kvalitu tisku, nastavení a bezpečnost.  

 

BLI je respektována jako nezávislý dodavatel analytických informací, kterým IT ředitelé a uživatelé důvěřují a využívají při poptávce tiskových zařízení.

 

O společnosti Buyers Laboratory LLC
Společnost Buyers Laboratory LLC (BLI) je už 50 let přední nezávislou testovací laboratoří kancelářského vybavení a právním ochráncem spotřebitelů. Ve své internetové databázi a v bulletinech zveřejňuje srozumitelné a přesné informace o parametrech a cenových relacích kancelářských zařízení (kopírky, tiskárny, faxy a multifunkční zařízení). Díky svým zprávám o terénním a laboratorním testování je považována za předního recenzenta výrobků. Ve zprávách z terénu jsou zákazníkům výrobky poprvé představeny spolu s předběžnou analýzou jejich výkonu. V následné zprávě o laboratorním testu, jenž probíhá po dobu několika měsíců ručním testováním v laboratoři, jsou pak klientům poskytnuty nejdetailnější a nejpřesnější hodnotící informace těchto zařízení. Pro více informací navštivte www.buyerslab.com nebo www.buyerslabadvisor.com.

 

O společnosti KYOCERA Document Solutions

KYOCERA Document Solutions je jednou z předních světových společností zaměřených na kancelářská řešení. Její nabídka zahrnuje ECOSYS tiskárny, spolehlivá multifunkční zařízení, vysoce kvalitní spotřební materiál, všeobecné portfolio softwarových řešení a Managed Document Services (MDS). Její zákazníci profitují z nízkých provozních nákladů na vlastnictví stroje a vysoké výkonnosti na jakémkoli pracovišti. Cílem společnosti je pomáhat zákazníkům snížit jejich náklady, minimalizovat negativní dopad na životní prostředí a zároveň zlepšit efektivitu a spolehlivost při běžných firemních procesech. Pro více informací navštivte www.kyoceradocumentsolutions.eu.

 

KYOCERA Document Solutions je dceřinou společností spol. KYOCERA Corporation, která v roce 2009 oslavila 50. výročí. V roce 2011 dosáhla 604. místa v anketě „Global 2000“ v magazínu Forbes, která zveřejňuje seznam největších světových veřejně obchodujících společností. KYOCERA je hlavním výrobcem high-tech keramiky, elektronických součástek, solárních článků a elektronického kancelářského vybavení. Strategie dlouhodobého rozvoje společnosti KYOCERA je zaměřená na zpracování informací, ochranu životního prostředí a udržení kvalitní úrovně života.

 

O společnosti JANUS

Společnost JANUS byla založena v roce 1992 a od svého počátku se výhradně věnuje dovozu a distribuci laserových tiskáren, digitálních kopírek, multifunkčních a velkoformátových zařízení KYOCERA v České republice. V roce 2001 rozšířila své portfolio služeb o vývoj tiskových řešení a aplikací na míru. Zároveň je společnost JANUS oficiálním distributorem tiskového řešení MyQ. Společnost JANUS je držitelem ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. Pro další informace navštivte www.janus.cz.