Tiskové zprávy

MyQ expanduje

Zveřejněno 02/06/2015 | Kategorie : Janus & Kyocera,Tiskové zprávy |

logo_janusSpolečnost MyQ rozšiřuje síť vlastních zahraničních poboček. Po Rakousku a Spojených arabských emirátech otevírá zastoupení MyQ Deutschland v německém Weisendorfu.

V Německu dosud probíhal prodej tiskového řešení MyQ prostřednictvím sítě lokálních partnerů, nyní budou moci zájemci o toto řešení komunikovat také napřímo prostřednictvím přímého zastoupení MyQ.

 

„Hlavním cílem tohoto kroku je přiblížit se našim lokálním partnerům a poskytovat jim tak kvalitní a efektivní podporu. Místní zastoupení by nám mělo pomoci i s dalším rozšiřováním partnerské sítě,“ vysvětluje Ondřej Lutovský, Sales Manager MyQ a dodává: „Chceme zákazníky i obchodní partnery zaujmout kombinací velmi dobrého produktu a lokální přímé technické podpory.“

 

Německou pobočku MyQ povede Marco Knöpp, který v posledních letech pracoval na vedoucích pozicích předních IT firem. „Díky svým zkušenostem znám velmi dobře trh tiskových řešení a vím, které řešení potřebuje – je to MyQ! Také znám lidi, kteří za tímto řešením stojí – MyQ tým, jejich sílu, kreativitu, flexibilitu a ohromujícího týmového ducha. Jsem velmi pyšný, že mohu být součástí tohoto týmu,“ říká Marco Knöpp, nový generální ředitel MyQ Deutschland.

 

V letošním roce připravuje společnost MyQ otevření další zahraniční pobočky a usiluje tak o přímý vstup na světové trhy.

 

Kontakty nové pobočky:

 

MyQ Deutschland GmbH

Am Langen Weiher 5

91085 Weisendorf

Deutschland 

Marco Knöpp, General ManagerTel.:           +49 163 6862436E-Mail:      knoepp@myq.de www.myq.de