Tiskové zprávy

Kyocera ECOSYS M6035cidn + MyQ BusinessPRO získaly Produkt roku 2015

Zveřejněno 16/11/2015 | Kategorie : Janus & Kyocera,Tiskové zprávy |

logo_janusKyocera Document Solutions, přední světový dodavatel tiskáren a kancelářských řešení, získala ocenění IT Produkt roku 2015 za kombinaci tiskárny Kyocera ECOSYS M6035cidn a tiskového řešení MyQ Embedded/Business PRO. Díky výjimečným vlastnostem obou produktů a nízkým provozním nákladům a minimálnímu dopadu na životní prostředí obdržely zvláštní ocenění.

ECOSYS M6035cidn + MyQ Embedded/Business Pro nabízí jedinečnou kombinaci výjimečných vlastností obou produktů. Platforma HyPAS umožní integraci ovládání MyQ přímo na 7 palcový barevný dotykový displej zařízení, čímž zajistí uživateli velmi jednoduchý a intuitivní přístup ke správě dokumentů.Uživatel si pohodlně přímo na displeji zařízení vybere jednodotykovou volbou požadovanou operaci – tisk, kopírování, scan OCR, scan do emailu a další. Veškerá tlačítka a volby na MyQ ovládacím panelu lze individuálně nastavit každému uživateli přímo na míru.

 

A4 barevné multifunkční zařízení Kyocera ECOSYS M6035cidn v kombinaci s tiskovým řešením MyQ Embedded/Business Pro je ideálním řešením jak pro pracovní skupiny hledající kompaktní, produktivní a snadno použitelné multifunkční zařízení, tak pro všechny zákazníky, kteří chtějí mít své tiskové náklady plně pod kontrolou. Tento set dokáže rychle, bezpečně, a přitom kontrolovaně tisknout, kopírovat i skenovat a zároveň dává uživateli k dispozici aktuální a kompletní přehled o veškerých tiskových nákladech. Navíc, díky otevřené platformě HyPAS, je stroj připraven pro využívání řady dalších inteligentních aplikací.

 

Produkty do soutěže přihlásila společnost Janus, výhradní dodavatel produktů Kyocera a MyQ na Českém trhu.

 

 

O společnosti KYOCERA Document Solutions

KYOCERA Document Solutions je jednou z předních světových společností zaměřených na kancelářská řešení. Její nabídka zahrnuje ECOSYS tiskárny, spolehlivá multifunkční zařízení, vysoce kvalitní spotřební materiál, všeobecné portfolio softwarových řešení a Managed Document Services (MDS). Její zákazníci profitují z nízkých provozních nákladů na vlastnictví stroje a vysoké výkonnosti na jakémkoli pracovišti. Cílem společnosti je pomáhat zákazníkům snížit jejich náklady, minimalizovat negativní dopad na životní prostředí a zároveň zlepšit efektivitu a spolehlivost při běžných firemních procesech. Pro více informací navštivte www.kyoceradocumentsolutions.eu.

 

KYOCERA Document Solutions je dceřinou společností spol. KYOCERA Corporation, která v roce 2009 oslavila 50. výročí. V roce 2011 dosáhla 604. místa v anketě „Global 2000“ v magazínu Forbes, která zveřejňuje seznam největších světových veřejně obchodujících společností. KYOCERA je hlavním výrobcem high-tech keramiky, elektronických součástek, solárních článků a elektronického kancelářského vybavení. Strategie dlouhodobého rozvoje společnosti KYOCERA je zaměřená na zpracování informací, ochranu životního prostředí a udržení kvalitní úrovně života.

 

O společnosti JANUS

Společnost JANUS byla založena v roce 1992 a od svého počátku se výhradně věnuje dovozu a distribuci laserových tiskáren, digitálních kopírek, multifunkčních a velkoformátových zařízení v České republice. V roce 2001 rozšířila své portfolio služeb o vývoj tiskových řešení a aplikací na míru. Od roku 2007 nabízí vlastní univerzální řešení správy tiskových úloh pod názvem MyQ. Společnost JANUS je držitelem ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. Pro další informace navštivte www.janus.cz.