Tiskové zprávy

IFS představuje aplikace IFS Touch Apps pro Android a iPhone

Zveřejněno 25/07/2011 | Kategorie : IFS Czech,Tiskové zprávy |

Společnost IFS, přední světový dodavatel podnikových informačních systémů, představila první dvě aplikace z rodiny IFS Touch Apps, které mají rozšířit nabídku produktů pro mobilní zařízení s operačním systémem Android či iPhone, které každým rokem zvyšují svou penetraci a aspirují na přední postavení mezi mobilními zařízeními nejen v USA, ale i v Evropě, což jsou trhy, na nichž společnost IFS nejaktivněji působí. IFS Touch Apps budou s řešením IFS Aplikace propojeny prostřednictvím služby IFS Cloud, která poběží v rámci veřejného cloudu Windows Azure společnosti Microsoft.

Prvotním záměrem společnosti IFS bylo, aby IFS Touch Apps sloužily jako interní úschovna technologických vizí, specializovaná na rozvoj nápadů týkajících se budoucích funkcionalit podnikových aplikací. Dnešní zpráva je důkazem, že společnost IFS proměnila tuto iniciativu v plnohodnotný projekt, doplněný o program pro první zákazníky, jenž bude zahájen na podzim 2011.

Strategií společnosti IFS je vytvořit z IFS Touch Apps dlouhodobý projekt v rámci řešení IFS Aplikací a zajistit příjemnou a zcela bezproblémovou práci s aplikacemi pro mobilní uživatele. IFS Touch Apps nabídnou plnohodnotné podnikové funkce pro klíčové procesy řešení IFS Aplikace. To je podstatný rozdíl oproti mnoha jiným aplikacím, které jsou v podstatě jen webovými stránkami. Dan Matthews, ředitel pro vývoj technologií IFS, komentoval produktovou strategii: „První dvě aplikace z rodiny IFS Touch Apps, IFS Trip Tracker pro vykazování cestovních výdajů a IFS Notify Me pro schvalování výdajů a časů, jsou výbornými příklady toho, jakým způsobem jsme schopni cestujícím uživatelům poskytnout klíčové funkce a začlenit je do mobilních podnikových procesů. Tyto aplikace doplňují řadu našich stávajících řešení pro mobilní řízení služeb a IFS Enterprise Explorer, který lze použít na mobilních zařízeních. Současně ukazují, jak se společnost IFS ve všech ohledech posouvá kupředu, aby zajistila podporu rychle narůstajícího počtu pracovníků, kteří používají mobilní zařízení.“

Uvedené aplikace jsou vyvíjeny na základě metody otevřené spolupráce se zákazníky, která je zárukou jejich zapojení do projektu během celého vývojového cyklu.

IFS Touch Apps budou optimalizovány pro platformu Android – v současnosti nejprodávanější platformu pro smartphony – a také pro platformu iPhone. Aplikace budou respektovat inovativní a uživatelsky příjemné provedení, charakteristické pro produkty společnosti IFS, a proto bude práce v rámci IFS Touch Apps i celého řešení IFS Aplikace jednoduchá a bezproblémová.

O společnosti IFS

IFS je veřejně obchodovaná společnost (OMX STO: IFS) založená v roce 1983, která vyvíjí, dodává a implementuje IFS Applications™, plně integrovanou sadu aplikací pro plánování podnikových prostředků založenou na technologii SOA. Společnost má více než 2 000 zákazníků ve více než 50 zemích a soustředí se na sedm hlavních odvětví: letectví a obranu, technické služby a telekomunikace, strojírenství, zpracovatelský průmysl, automobilový průmysl, maloobchod a velkoobchod, stavební průmysl a správu služeb. Přímé zastoupení IFS pro Českou republiku, společnost IFS Czech s. r. o. se sídlem v Praze, bylo založeno v roce 2000 spolu se zastoupením na Slovensku se sídlem v Žilině. V současné době mají obě společnosti k dispozici více než 60 odborníků, kteří zajišťují lokalizaci, dodávku a implementaci produktů IFS na českém a slovenském trhu. Více informací naleznete nawww.IFSWORLD.com.