Tiskové zprávy

Společnost IFS přenáší mobilní plánování do cloudu

Zveřejněno 11/04/2012 | Kategorie : IFS Czech,Tiskové zprávy |

Společnost IFS ohlásila spuštění IFS 360 Scheduling, sady nástrojů pro optimalizaci činností pracovníků využívajících mobilní zařízení, dostupné přes cloud Windows Azure. Tato novinka nabízí zákazníkům výhody v podobě rychlé implementace, vysoké flexibility, škálovatelnosti dle potřeby a snazšího překonání pracovních špiček.

Jednou z hlavních výhod umístění IFS 360 Scheduling do cloudu Windows Azure je rychlost implementace – zákazníci mohou zprovoznit toto prostředí pro řízení kvality produkce za méně než hodinu. Outsourcingem údržby serverů a softwaru společnosti získají nejen spolehlivé a bezproblémové použití, ale také možnost zaměřit se pouze na svou činnost.

„Rychlost a spolehlivost jsou pro naše zákazníky klíčovými faktory. Mnozí z našich zákazníků se potýkají s časovými problémy, jako je například doba odezvy v naléhavých situacích a možnost kdykoli pracovat s počítačovým systémem v reálném čase. Zpřístupněním IFS 360 Scheduling na Windows Azure nyní můžeme nabídnout špičkový plánovací software, který je vysoce spolehlivý, škálovatelný, rychlý a snadno se implementuje,“ řekl Laurent Othacéhé, CEO, IFS 360 Scheduling.

Nová nabídka produktů v rámci cloudu je dalším významným krokem ve strategii společnosti IFS zaměřené na cloud computing a přináší zákazníkům společnosti IFS díky cloudovým aplikacím nové možnosti.

„Naše nová nabídka je perfektním příkladem toho, jak umíme využít cloud a SaaS (Software jako služba) technologie v aplikacích, které dokážou těžit z tohoto modelu nasazení bez ohledu na to, zda zákazník využívá ostatní IFS Aplikace přímo ve firmě, jako hostovanou službu nebo v rámci soukromého cloudu,“ komentoval Dan Matthews, CTO, IFS.

Společnost IFS dala přednost umístění IFS 360 Scheduling do cloudu Windows Azure před dalším rozšiřováním svých vlastních datových center. Tato strategie je důkazem plnění příslibu společnosti IFS využívat špičkové standardy a technologie a nabízí hospodárnou platformu pro inovativní podniková řešení, která jsme mohli nedávno zaznamenat v podobě sady aplikací pro smartphony IFS Touch Apps.

O společnosti IFS

IFS je veřejně obchodovaná společnost (OMX STO: IFS) založená v roce 1983, která vyvíjí, dodává a implementuje systém IFS Applications™, plně integrovanou sadu aplikací pro plánování podnikových prostředků založenou na technologii SOA. Společnost má více než 2 000 zákazníků ve více než 50 zemích a soustředí se na sedm hlavních odvětví: letectví a obranu, technické služby a telekomunikace, strojírenství, zpracovatelský průmysl, automobilový průmysl, maloobchod a velkoobchod, stavební průmysl a správu služeb. Přímé zastoupení IFS pro Českou republiku, společnost IFS Czech s. r. o. se sídlem v Praze, bylo založeno v roce 2000 spolu se zastoupením na Slovensku IFS Slovakia s.r.o. se sídlem v Žilině. Od r. 2001 v ČR rovněž jako distributor a implementační partner IFS působí významný český systémový integrátor společnost ALTEC a.s. V současné době mají všechny tyto společnosti k dispozici více než 80 odborníků, kteří zajišťují lokalizaci, dodávku a implementaci produktů IFS na českém a slovenském trhu. Více informací naleznete na www.IFSWORLD.com a www.altec.cz.