Tiskové zprávy

Společnost IFS uvádí novou dotykovou aplikaci IFS Touch App „Notify Me“

Zveřejněno 01/08/2012 | Kategorie : IFS Czech,Tiskové zprávy |

Společnost IFS uvedla aplikaci IFS Notify Me, obchodní aplikaci řady IFS Touch Apps pro smartphony. S aplikací IFS Notify Me lze provádět rutinní úkoly jako schvalování nákupů a výdajů prostřednictvím smartphonů, jejichž podíl na trhu stále roste. Tato aplikace tak pomáhá společnostem šetřit čas a nabízet ještě lepší zákaznické služby.

Díky aplikaci IFS Notify Me, která je dostupná v obchodech Apple App Store i Google Play, mají uživatelé IFS Aplikací k dispozici možnost proaktivního schvalování i autorizací jednotlivých rutinních pracovních procesů. Z průzkumu Mobilita na pracovišti, který byl nedávno jménem společnosti IFS proveden společností TNS Sifo, vyplývá, že střední management stráví v průměru až 10 procent svého pracovního týdne schvalováním rozličných kroků a operací a souvisejícími úkoly. Protože více než 90 procent výkonných manažerů využívá pro svou práci mobilní zařízení a přes 60 procent z nich pracuje většinu času mimo kancelář a vyžaduje tak flexibilní přístup do podnikových aplikací, má nová aplikace IFS Notify Me velký potenciál.

Aplikace IFS Touch Apps jsou navrženy tak, aby pracovníkům využívajícím mobilní zařízení nabízely možnost jednoduchého a bezproblémového používání. Tyto aplikace se zaměřují na rychlé plnění úkolů a uživatelům nabízejí vysoce relevantní informace spíše než jejich kompletní přehled. Jsou vytvořeny tak, aby uživatelé nemuseli zadávat příliš mnoho dat a mohli aplikaci kdykoli opustit a pokračovat v práci později.

„Na trhu existuje mnoho skvělých aplikací, řada z nich však není uživatelsky komfortní,“ říká Dan Matthews, CTO společnosti IFS. „Uživatelská přívětivost je klíčovým faktorem ve všem, co děláme.“ Ke stávajícím mobilním řešením pro oblast služeb a uživatelskému rozhraní IFS Enterprise Explorer, které je perfektně čitelné v mobilních telefonech, se proto nyní přidávají jednoduché dotykové aplikace IFS Touch Apps, jež představují další mezník v naší snaze podporovat pracovníky využívající mobilní zařízení.“

IFS Touch Aplikace jsou již dostupné na českém i slovenském trhu.

O společnosti IFS

IFS je veřejně obchodovaná společnost (OMX STO: IFS) založená v roce 1983, která vyvíjí, dodává a implementuje systém IFS Applications™, plně integrovanou sadu aplikací pro plánování podnikových prostředků založenou na technologii SOA. Společnost má více než 2 000 zákazníků ve více než 50 zemích a soustředí se na sedm hlavních odvětví: letectví a obranu, technické služby a telekomunikace, strojírenství, zpracovatelský průmysl, automobilový průmysl, maloobchod a velkoobchod, stavební průmysl a správu služeb. Přímé zastoupení IFS pro Českou republiku, společnost IFS Czech s. r. o. se sídlem v Praze, bylo založeno v roce 2000 spolu se zastoupením na Slovensku IFS Slovakia s.r.o. se sídlem v Žilině. Od r. 2001 v ČR rovněž jako distributor a implementační partner IFS působí významný český systémový integrátor, společnost ALTEC a.s. V současné době mají všechny tyto společnosti k dispozici více než 80 odborníků, kteří zajišťují lokalizaci, dodávku a implementaci produktů IFS na českém a slovenském trhu. Více informací naleznete na www.IFSWORLD.com a www.ALTEC.cz.