Tiskové zprávy

Keramické nože Kyocera oslaví 30 let na trhu

Zveřejněno 14/02/2014 | Kategorie : Janus & Kyocera,Tiskové zprávy |

logo_janusNejvyšší kvalita a moderní design – to jsou hlavní přednosti, které řadí keramické nože Kyocera na čelní příčky hodnocení trhu již přes 30 let. Toto výročí oslaví Kyocera prezentací limitované edice keramických nožů FK-140WH – S, kterých vyrobí pouze 5000 kusů. Stejně jako jiné keramické produkty ze své produkce je společnost představila na veletrhu Ambiente 2014, který se konal na začátku února v německém Frankfurtu na Mohanem.

 

Obliba nožů značky Kyocera roste především díky jejich jedinečným vlastnostem, mezi které patří extrémní ostrost, dlouhá životnost čepelí a moderní design. Velkou výhodou je také to, že krájením nezíská potravina kovovou pachuť a uchová si čerstvou chuť i důležité vitamíny a enzymy. Rukojeť je vždy ergonomicky tvarovaná a lehká a nože jdou velmi snadno čistit, protože jsou vyrobeny z neporézní keramiky.

 

Vývoj pokročilých high-tech keramických materiálů zahájila společnost Kyocera bezprostředně po svém vzniku v roce 1958. S výrobou a prodejem kuchyňských nožů s čepelí zhotovenou z těchto materiálů pak začala v roce 1984. Od té doby neustále pracovala na rozvoji technologie i designu svých nožů, rozvíjela sortiment o různé barvy i tvary rukojetí a druhy čepelí, ale i o další produkty, jako jsou keramické škrabky, struhadla nebo mlýnky koření. Zároveň společnost Kyocera rozšířila svou prodejní síť a získala řadu fanoušků mezi hospodyňkami a domácími i profesionálními kuchaři po celém světě. V poslední době popularita keramických nožů Kyocera roste ještě rychleji, roční distribuce přesahuje milion dodaných kusů.

 

Keramické nože Kyocera jsou dostupné ve více než 9000 obchodech po celém světě. V České republice je autorizovaným dovozcem a distributorem kuchyňských keramických potřeb Kyocera firma JANUS, která tyto produkty nabízí prostřednictvím široké sítě partnerů z řad prodejců kuchyňských doplňků (např. specializované prodejny Home&Cook) a také prostřednictvím vlastního internetového obchodu www.keramicke-noze.cz.

 

 

O společnosti JANUS

Společnost JANUS byla založena v roce 1992 a od svého počátku se výhradně věnuje dovozu a distribuci laserových tiskáren, digitálních kopírek, multifunkčních a velkoformátových zařízení v České republice. V roce 2001 rozšířila své portfolio služeb o vývoj tiskových řešení a aplikací na míru. Od roku 2007 nabízí vlastní univerzální řešení správy tiskových úloh pod názvem MyQ. Společnost JANUS je držitelem ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. Pro další informace navštivte www.janus.cz.