Tiskové zprávy

Společnost IFS vydává aktualizace podnikového informačního systému IFS Aplikace 9 Update 1

Zveřejněno 20/11/2015 | Kategorie : IFS Czech,Tiskové zprávy |

ifs_logo_50Společnost IFS, globální dodavatel podnikových informačních systémů, oznamuje řadu aktualizací a novinek ve svém informačním systému IFS Aplikace 9. Nové funkce zahrnují významné uplatnění technologií in-memory (zpracování dat v operační paměti) a vylepšenou vizualizaci výrobních procesů. Rozšířena byla podpora pro správu pronájmů a vylepšena funkcionalita pro konsolidaci finančních výsledků skupiny.

 Nová verze (IFS Aplikace 9 Update 1) přináší funkcionalitu in-memory, která byla oznámena již dříve na IFS World Konferenci 2016. Součástí řešení je nový nástroj IFS In-Memory Advisor™, který pomáhá nasadit technologii in-memory napříč IFS Aplikacemi tak, aby zákazníkům přinesla co největší efekt – v případě potřeby lze např. spustit v operační paměti celou aplikaci. Díky technologii in-memory mohou nyní uživatelé provádět analytické dotazy řádově stokrát nebo až tisíckrát rychleji než dříve. Vysoký kompresní poměr umožňuje snížit objem dat zhruba 3-10krát, takže přímo v operační paměti lze pak pracovat např. i s celými databázemi o terabajtových objemech.

Aktualizovaná verze IFS Aplikace 9 přináší také nové komponenty pro výrobu. Zde je novinkou možnost provádět řešení problémů při výrobě přímo z prostředí IFS Manufacturing Visualizer. V tomto prostředí jsou také k dispozici nové grafy umožňující provádět optimalizace při plánování výroby.

Modul IFS Quality Management obsahuje také několik vylepšení, např. co se týče odběru vzorků (acceptance sampling).

Rovněž řízení pronájmů v řešení společnosti IFS nabízí řadu nových funkcí stejně jako velké zjednodušení z hlediska použitelnosti a uživatelské vstřícnosti. Modul nyní umožňuje přiřadit zakázky externím i interním pronájmům zařízení.

Komponenta IFS Financials rozšiřuje podporu pro konsolidaci v rámci skupiny, a to včetně pokročilých analýz konsolidovaných bilancí (účetních výsledků) pomocí nástroje IFS Business Analytics.

Po úspěšném uvedení sady IFS Aplikace 9 v květnu letošního roku nyní přichází první aktualizace, která zahrnuje jak vylepšení, tak i zcela nové funkce,“ uvádí technologický ředitel společnosti IFS Dan Matthews. „Pro naše zákazníky by měl být přínosem i nový systém vydávání aktualizací. Díky zjednodušené implementaci můžeme nyní poskytovat nejnovější verze našeho softwaru mnohem častěji, takže se vylepšení dostanou k uživatelům co nejdříve.“

O společnosti IFS

IFS™ je celosvětově uznávaným lídrem ve vývoji a realizaci podnikového software v oblasti plánování podnikových zdrojů (ERP), řízení aktiv podniku (EAM) a řízení podnikových služeb (ESM). IFS umožňuje zákazníkům v cílových odvětvích být blíže jejich oboru podnikání, pomáhá jim být agilnější a přináší možnost těžit ze změny podmínek. IFS je veřejně obchodovaná společnost (XSTO: IFS) založená v roce 1983 a v současné době má více než 2,700 zaměstnanců. Prostřednictvím svých poboček a partnerů podporuje přes 2,400 zákazníků z celého světa.

Přímé zastoupení IFS pro Českou republiku, společnost IFS Czech s.r.o. se sídlem v Praze, bylo založeno v roce 2000 spolu se zastoupením na Slovensku IFS Slovakia, spol. s r.o. se sídlem v Žilině. Od r. 2001 v ČR rovněž jako distributor a implementační partner IFS působí významný český systémový integrátor, společnost ALTEC a.s. V roce 2014 se partnerem stala také společnost CDC Data, s.r.o. sídlící v Brně. V současné době mají všechny tyto společnosti k dispozici více než 80 odborníků, kteří zajišťují lokalizaci, dodávku a implementaci produktů IFS na českém a slovenském trhu. Více na www.IFSWORLD.com.

Sledujte nás na Twitter: @ifsworld

Navštivte IFS Blogs, naše stránky zaměřené na technologie, rozvoj a inovace: http://blogs.ifsworld.com/