Tiskové zprávy

Funkce IFS Streams nyní také na Apple Watch

Zveřejněno 11/01/2016 | Kategorie : IFS Czech,Tiskové zprávy |

ifs_logo_50IFS, globální společnost působící v oblasti podnikových aplikací, oznámila světovou dostupnost IFS Streams – funkce pro proaktivní upozorňování, která je součástí řešení IFS Aplikace 9v podobě aplikace pro Apple Watch.

IFS Streams je inovativní funkce, která uživatelům řešení IFS Aplikace umožňuje v reálném čase přijímat aktualizace a přehledy o stavu relevantních informací a procesů ve společnosti. Tento nástroj uživatele aktivně upozorňuje, kdykoli dojde ke změně podnikových objektů, úloh v rámci pracovních postupů, konverzací přes IFS Talk nebo podnikových událostí týkajících se činností daného zaměstnance.

Upozornění lze dle potřeby plně přizpůsobit a odeslat na libovolnou obrazovku uživatele – tzn. na stolní počítač, notebook, tablet, smartphone nebo chytré hodinky. Uživatelé si tak snadno zachovají přehled o relevantním dění v jejich společnosti. Aplikace uživatelům umožňuje upozornění filtrovat podle typu a důležitá z nich přichytit na obrazovku, aby je měli stále na očích. Jestliže si chcete IFS Streams vyzkoušet v praxi, můžete si stáhnout zkušební verzi s demo daty, k jejímuž použití nepotřebujete přihlašovací údaje ani internetové připojení.

Abyste mohli IFS Streams propojit s řešením IFS Aplikace ve vaší společnosti, je nezbytné, aby vaše společnost měla platnou registraci IFS Touch Apps.

Stáhněte si a vyzkoušejte aplikaci IFS Streams na iTunes.

Ani uživatelé smartphonů se systémem Android nezůstanou ochuzeni – společnost IFS je hrdá na to, že jako první propojila svůj přední ERP systém také s chytrými hodinkami Samsung Gear. Další informace o možnostech vyzkoušení řešení od společnosti IFS najdete zde.

 

Další informace o společnosti IFS najdete na webových stránkách www.ifsworld.com nebo na Twitteru: @ifsworld.