Tiskové zprávy

České výrobní firmy hledají podporu svého dynamického růstu

Zveřejněno 17/06/2010 | Kategorie : Altec,IFS Czech,Tiskové zprávy |

IFS

Dne 10.6.2010 se v Praze v budově City Tower uskutečnil seminář s výstižným názvem UVEĎTE SVÉ PODNIKÁNÍ DO POHYBU, kterého se zúčastnili především zástupci výrobních společností z celé ČR. Vedle praktických tipů na proces výběru vhodného ERP systému oceňovali i představené vlastnosti IFS Aplikací, které výrobním společnostem nabízí rozumné řešení pro jejich dynamický růst.

Účastníky na semináři přivítal Zdeněk Fous, generální ředitel IFS Czech, a krátkého představení společnosti IFS se následně ujal Pavel Bláhovec, ředitel obchodu a supportu IFS Czech. Odbornou část semináře zahájil Petr Sodomka, z Centra pro výzkum informačních systémů svou prezentací na téma Současné trendy ERP systémů a způsoby hodnocení jejich výběru. Představeny byly také možnosti využití dotací z fondů EU.

Účastníky semináře nejvíce zaujaly praktické ukázky práce v systému. První z nich předvedl Pavel Bláhovec, který ukázal snadnou a uživatelsky příjemnou práci s novým uživatelským rozhraním IFS Enterprise Explorer. Druhou živou ukázkou byla prezentace zástupců společnosti ZAT, kteří naživo předvedli projektové řízení v praxi. Společnost ZAT je dodavatelem komplexních řešení v oblasti automatizace systémů řízení technologických procesů (ASŘTP) a IFS Aplikace používá již od roku 2005. Této ukázce předcházela prezentace Milana Pastorčáka, projektového manažera společnosti ALTEC, v rámci které představil projektově orientované řešení IFS Project Based Solutions. Jedná se o moderní způsob projektového řízení, který firmám přináší integrované řešení pro úspěšné řízení nákladů, času, zdrojů, cash-flow a rizik.

Po odborné části seminář pokračoval neformálním odpoledním rautem, který zájemcům poskytl dostatek příležitostí ke konzultacím s našimi odborníky. Díky jasnému počasí byl příjemným zpestřením také nevšední výhled na Prahu a její okolí z 27. patra nejvyšší budovy v ČR, kde se seminář konal.

Partnery této akce byly společnosti ALTEC, implementační partner IFS, a ORACLE. Mediální podporu poskytlo Centrum pro výzkum informačních systémů a časopis COMPUTERWORLD.