Tiskové zprávy

ČD – Telematika spustila nové webové stránky

Zveřejněno 10/02/2011 | Kategorie : ČD Telematika,Tiskové zprávy |

Se začátkem nového roku byly v ČD – Telematika spuštěny nové webové stránky. Design a technické řešení bylo realizováno oddělením portálových řešení ČD – Telematika, které je dodavatelem například i internetových portálů Českých drah. Nové webové stránky odpovídají současným standardům a jsou referenčními pro služby zákazníkům, které mimo jiné ČD – Telematika nabízí. Nový vzhled i obsah stránek souvisí se zcela novou marketingovou strategií, kterou chce firma podpořit obchodní a strategické cíle, stanovené pro rok 2011.

Marketing firmy se zaměřuje nejen na stávající zákazníky z drážního sektoru, ale rozšiřuje své aktivity na externí trhy, jako jsou telekomunikace, veřejná správa i komerční společnosti. V oblasti telekomunikačních služeb připravuje marketing podporu rozvoje a změny v produktovém portfoliu, nové možnosti oslovení zákazníků i zajímavé formy prezentací produktů a služeb.

„Naše společnost bude i v letošním roce pokračovat v konsolidaci a optimalizaci interních procesů i externích služeb a produktů. Chceme, aby ČD – Telematika byla vnímána jako standardně fungující dodavatel na IT i telekomunikačním trhu“, říká Tomáš Hebelka, ředitel úseku Obchod a marketing. „Věřím, že nové obchodní i marketingové strategie přinesou zajímavé obchodní příležitosti i významné projekty a to nejen z drážního sektoru, ale i mimo tento tržní segment. Naším cílem je větší otevření se trhu a využití potenciálu produktů a služeb, které ČDT nabízí“, dodává Hebelka.

Nové webové stránky jsou přehledné, funkční s jednoduchou navigaci, která umožňuje velmi dobrou orientaci ve všech aktuálních informacích o společnosti, novinkách v produktech a službách, které má firma ve svém portfoliu.

Webové stránky splňují hlavní zásady přístupnosti podle metodiky WCAG 1.0 a jsou tak použitelné pro všechny uživatele bez ohledu na internetový prohlížeč či výstupní zařízení (mobilní telefon, PDA). Web je čitelný i pro zrakově postižené uživatele.

O společnosti ČD – Telematika

ČD – Telematika a.s. je silná a stabilní společnost poskytující ICT řešení a služby. Zároveň patří k významným poskytovatelům telekomunikačních služeb. Specializuje se na sektor železniční dopravy a spolupracuje i se zákazníky z mnoha dalších oborů. Poskytuje špičkové služby v oblasti systémové integrace, ERP systémů, vývoje aplikací pro drážní sektor, veřejnou správu i komerční subjekty. Nabízí outsourcing širokého spektra informačních technologií od provozu aplikací až po servis a údržbu telekomunikační a sdělovací infrastruktury. K poskytování špičkových služeb a produktů využívá druhou největší ICT infrastrukturu v České republice, centrální úložiště dat, serverové farmy, vývojová, servisní a další specializovaná pracoviště. Více na: www.cdt.cz.