Tiskové zprávy

ČD – Telematika získala status Cisco Select Certified Partner

Zveřejněno 02/06/2011 | Kategorie : ČD Telematika,Tiskové zprávy |

Oprávnění k užívání certifikátu získala Společnost ČD – Telematika na základě obhajoby všech potřebných procesů, standardů a činností spojených s nabídkou síťových služeb a podpory. Certifikát dokládá technické schopnosti a znalosti produktů Cisco, které jsou nezbytné pro poskytování předních síťových řešení zákazníkům.

Certifikát zvyšuje kredit firmy u zákazníků a upevňuje vztah s obchodním a technickým týmem společnosti Cisco. Specialisté ČDT tak získávají přístup do znalostních databází, přednostní přístup k novým verzím a servisní podpoře.

„Získání certifikace posiluje a upevňuje naše postavení v oblasti poskytování služeb výstavby, servisu a outsourcingu telekomunikačních sítí, a to jak v komerční, tak ve veřejnosprávní sféře“, říká Karel Col, ředitel divize Servis infrastruktury ČDT.

Kromě těchto služeb poskytuje ČD – Telematika také aplikační poradenství a implementace SAP, upgrade a migrace systémů, hosting, administraci a podporu provozu ICT, monitoring a optimalizaci provozních parametrů a projektové řízení. Více informací najdete na www.cdt.cz