Tiskové zprávy

Symantec System Recovery 2013 přináší výkonný a snadno použitelný systém ochrany pro Windows Server 2012 a vSphere 5.1

Zveřejněno 22/01/2013 | Kategorie : Symantec,Tiskové zprávy |

logo_symantec_small_okSpolečnost Symantec oznámila produkt Symantec System Recovery 2013, který poskytuje organizacím komplexní ochranu systému s plnou podporou platformy Windows 8, Windows Server 2012 a vSphere 5.1. S touto novou verzí, je obnova systému ještě efektivnější a snazší pro správu a instalaci. Přináší efektivní zálohování, centrální správu a snadnější diagnostiku. Symantec System Recovery 2013 i nadále umožňuje společnostem obnovit jak fyzické, tak i virtuální systémy během několika minut a to na „holé železo”, odlišný hardware, do vzdálených míst nebo do virtuálního prostředí.

 

Další informace a podrobnosti:

• Blog post: New Symantec System Recovery Out Now

• Availability: Symantec System Recovery 2013 je nyní dostupný, pro vice inofrmací navštivte: http://www.symantec.com/products-solutions/families/?fid=system-recovery

 

O společnosti Symantec

Společnost Symantec zaujímá světové prvenství v poskytování řešení zabezpečení, úložišť a správy systémů, která pomáhají jednotlivým zákazníkům i organizacím zabezpečit a spravovat informace. Software a služby chrání komplexněji a efektivněji před více riziky a ve více místech a poskytují jistotu při užívání a ukládání informací. Společnost Symantec má ředitelství ve městě Mountain View v Kalifornii a pobočky ve více než 40 zemích. Další informace jsou k dispozici na adrese www.symantec.com.