Tiskové zprávy

Společnost IFS uzavírá dohodu o globálním partnerství se společností Infosys

Zveřejněno 20/06/2013 | Kategorie : IFS Czech,Tiskové zprávy |

ifs_logo_50Společnost IFS, přední světový hráč na poli podnikových aplikací, oznámila uzavření partnerství se společností Infosys, která je lídrem v oblasti konzultačních a technologických služeb. Toto partnerství spočívá mimo jiné ve společných prodejních aktivitách na cílových trzích v Americe, regionu Evropy, Středního východu a Afriky (EMEA) a Pacifické Asii a v rozvoji dovedností souvisejících se softwarovým balíkem IFS Aplikace.

Společnost IFS ve spolupráci se společností Infosys vytvoří specializované řešení pro jednotlivá odvětví založené na sadě IFS Aplikace, které nabídne vyšší užitnou hodnotu jak novým, tak stávajícím zákazníkům. Doba implementace je pro zákazníky s mezinárodní působností kritickým faktorem. Moderní architektura společnosti IFS založená na komponentech, propracované funkce a intuitivní používání v kombinaci s celosvětovou podporou implementace ze strany společnosti Infosys ušetří zákazníkům z těchto odvětví čas a přinese další výhody.

Podle této dohody o partnerství se společnosti zaměří na klíčová odvětví jako je výroba, energetika, komunální služby a infrastruktura, poskytování služeb, maloobchod, rychloobrátkové spotřební zboží, logistika nebo biologické vědy. Společně budou pracovat na tom, aby odborníci ze společnosti IFS pokračovali v rámci společnosti Infosys ve zvyšování své kvalifikace souběžně s rozvojem technologií IFS.

„Důležitou součástí naší dlouhodobé obchodní strategie je vytvoření a rozvoj globálního partnerství. To nám pomůže i nadále získávat velké nadnárodní zákazníky,“ říká Mark Boulton, Chief Marketing Officer IFS. „Specializace v oboru, transformace podnikání a globální zákaznická základna společnosti Infosys skvěle ladí se společností IFS. Jsme přesvědčeni, že toto partnerství nám pomůže neustále poskytovat zákazníkům špičkové technologie a služby.“

 

 

O společnosti IFS

IFS je veřejně obchodovaná společnost (OMX STO: IFS) založená v roce 1983, která vyvíjí, dodává a implementuje systém IFS Applications™, plně integrovanou sadu aplikací pro plánování podnikových prostředků založenou na technologii SOA. Společnost má více než 2 000 zákazníků ve více než 50 zemích a soustředí se na sedm hlavních odvětví: letectví a obranu, technické služby a telekomunikace, strojírenství, zpracovatelský průmysl, automobilový průmysl, maloobchod a velkoobchod, stavební průmysl a správu služeb. Přímé zastoupení IFS pro Českou republiku, společnost IFS Czech s. r. o. se sídlem v Praze, bylo založeno v roce 2000 spolu se zastoupením na Slovensku IFS Slovakia s.r.o. se sídlem v Žilině. Od r. 2001 v ČR rovněž jako distributor a implementační partner IFS působí významný český systémový integrátor, společnost ALTEC a.s. V současné době mají všechny tyto společnosti k dispozici více než 80 odborníků, kteří zajišťují lokalizaci, dodávku a implementaci produktů IFS na českém a slovenském trhu. Více informací naleznete na www.IFSWORLD.com a www.ALTEC.cz.