Tiskové zprávy

Kyocera představuje řešení QuickPrint pro malé a střední podniky

Zveřejněno 03/07/2013 | Kategorie : Janus & Kyocera,Tiskové zprávy |

logo_janusSpolečnost Kyocera Document Solutions, přední světový dodavatel řešení pro správu dokumentů, oznámila spuštění nové aplikace QuickPrint SMB, která je určená pro malé a střední podniky, školy, zdravotnické organizace a další organizace, jimž usnadňuje práci s dokumenty a snižuje rozsah časově náročné kancelářské práce. Toto řešení navazuje na QuickPrint pro Enterprise, které Kyocera představila v loňském roce. V České republice je dostupné prostřednictvím společnosti Janus.

Hlavním úkolem aplikace QuickPrint SMB je zjednodušit a urychlit správu dokumentů, usnadnit tisk a zároveň ušetřit náklady. Aplikace se snadno instaluje přímo na multifunkční zařízení, a to bez nutnosti zásahu správce systému nebo odborníků z oblasti IT.

Všechny funkce jsou maximálně uživatelsky přívětivé, ovládání dokonce nevyžaduje znalost práce na PC – prohlížet a tisknout dokumenty lze pomocí dotykového displeje multifunkčních zařízení.

 

„Vývoj aplikace QuickPrint a další produkty, které přímo reagují na naléhavé potřeby malých a středních organizací, představují důležitý aspekt naší strategie,“ uvedla Sabine Nobel, Software Product Manager společnosti Kyocera Document Solutions a dodala: „V menších podnicích, kde jsou často omezené jak lidské zdroje, tak i prostor a náklady, pomáhá QuickPrint SMB úsporně spravovat tiskové úkoly a celkově zefektivnit práci s dokumenty.“

 

Místo předtisku formulářů „tisk-on-demand“

Využívání formulářů tvoří ve většině podniků nedílnou součást každodenního provozu. Aplikace QuickPrint SMB přináší vyšší efektivitu i v této oblasti: odstraňuje nutnost předtištění formulářů a umožňuje organizacím snadno ukládat a spravovat formulářové dokumenty v elektronické podobě a tisknout je až ve chvíli, kdy je jejich potřeba aktuální. Snižuje se tím množství odpadu a chyb spojených s použitím formulářů předpřipravených a šetří se také zbytečné náklady a čas zaměstnanců při pořizování a ukládání dokumentů. V neposlední řadě odpadají i výdaje za třídění, odstraňování a nahrazování nepotřebných a zastaralých formulářů.

 

Aplikace QuickPrint SMB podporuje většinu běžných tiskových nastavení, včetně formátů A3, A4 a A5, orientace na výšku i na šířku, oboustranný tisk, barevné režimy, mnohonásobný tisk či až 4 zásobníky papíru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O společnosti KYOCERA Document Solutions

KYOCERA Document Solutions je jednou z předních světových společností zaměřených na kancelářská řešení. Její nabídka zahrnuje ECOSYS tiskárny, spolehlivá multifunkční zařízení, vysoce kvalitní spotřební materiál, všeobecné portfolio softwarových řešení a Managed Document Services (MDS). Její zákazníci profitují z nízkých provozních nákladů na vlastnictví stroje a vysoké výkonnosti na jakémkoli pracovišti. Cílem společnosti je pomáhat zákazníkům snížit jejich náklady, minimalizovat negativní dopad na životní prostředí a zároveň zlepšit efektivitu a spolehlivost při běžných firemních procesech. Pro více informací navštivte www.kyoceradocumentsolutions.eu.

 

KYOCERA Document Solutions je dceřinou společností spol. KYOCERA Corporation, která v roce 2009 oslavila 50. výročí. V roce 2011 dosáhla 604. místa v anketě „Global 2000“ v magazínu Forbes, která zveřejňuje seznam největších světových veřejně obchodujících společností. KYOCERA je hlavním výrobcem high-tech keramiky, elektronických součástek, solárních článků a elektronického kancelářského vybavení. Strategie dlouhodobého rozvoje společnosti KYOCERA je zaměřená na zpracování informací, ochranu životního prostředí a udržení kvalitní úrovně života.

 

O společnosti JANUS

Společnost JANUS byla založena v roce 1992 a od svého počátku se výhradně věnuje dovozu a distribuci laserových tiskáren, digitálních kopírek, multifunkčních a velkoformátových zařízení v České republice. V roce 2001 rozšířila své portfolio služeb o vývoj tiskových řešení a aplikací na míru. Od roku 2007 nabízí vlastní univerzální řešení správy tiskových úloh pod názvem MyQ. Společnost JANUS je držitelem ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. Pro další informace navštivte www.janus.cz.